NOVICA

Studio Marketing JWT za gurmanske užitke

Za blagovno znamko AVE iz Skupine Panvita in vse navdušence nad slastnimi mesnimi dobrotami smo pripravili veliki nagradni AVE piknik izziv. Ta je potekal pet tednov, ljubitelji piknikov pa so lahko sodelovali z oddajo prispevkov na temo najbolj nenavadnih piknikov. Vse se je dogajalo na spletni strani www.aveizziv.si, kjer so obiskovalci lahko tudi glasovali za najboljše prispevke po lastnem izboru.

Izziv za ljubitelje čevapčičev se je zaključil z zabavnim dogodkom v ljubljanskem Cityparku, ki se ga je udeležilo vseh pet tedenskih nagrajencev. Udeleženci dogodka so lahko poskusili AVE dobrote, se zabavali ob afriških ritmih skupine Fasobara in se preizkusili v igrici Zadeni svoj plen! Najbolj uspešni, prikupni ali pa preprosto najbolj zagreti, so si prislužili tudi praktično nagrado.

Sodeč po AVE nagradnem izzivu ima Slovenija veliko ljubiteljev »piknik dobrot«, saj je odziv na akcijo presegel naša pričakovanja. V celotni akciji tržnega komuniciranja smo, poleg nagradne igre in zaključnega dogodka, zasnovali tudi gigant plakate, tiskane in spletne oglase, PR članke ter poskrbeli za interaktivno komunikacijo na Facebook strani in spletni strani www.aveizziv.si.