NOVICA

Studio Marketing JWT Ljubljana je prejel zahvalno listino

Konec meseca novembra je revija Naša žena v prostorih Narodne galerije v Ljubljani na prireditvi Ljudje odprtih rok že dvajsetič zapored izbrala organizacije in posameznike, ki so se izkazali z nesebičnostjo in solidarnostjo. Zahvalne listine in priponko, ki je posnetek okrasne zaponke ptice v letu iz 5. stoletja, najdene v Ajdni nad Potoki in hkrati tudi zaščitni znak akcije Ljudje odprtih rok, sta podelila Dejan Levančič, državni sekretar Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Marta Krpič, odgovorna urednica Naše žene.

Zahvalno listino smo prejeli tudi v SM JWT Studiu Marketing za akcijo Siti besed, zahvalo pa je prevzela vodja projekta, Petra Ravnik. Priznanja smo izredno veseli, saj potrjuje naš trud in trud vseh, ki ste podprli akcijo Siti besed z denarnimi sredstvi ali pa z ozaveščanjem o nastalem problemu.

Akcija Siti besed se nadaljuje, saj še vedno vse preveč šolarjev ostaja brez toplega obroka. Razlike med otroci so še toliko bolj izrazite v času decembrskega obdarovanja, zato vabimo vse, ki želijo pomagati z denarnim nakazilom, k obisku spletne strani www.sitibesed.si, kjer boste našli vse potrebne podatke za nakazilo.