NOVICA

Shots je objavil prvi hrvaški TV spot

Spletni portal Shots.net, ki objavlja najbolj kreativne TV oglase, glasbene videe in kratke filme z vsega sveta, je v svoji zadnji številki objavil prvi TV oglas, ki je bil zasnovan in izdelan na Hrvaškem.

Shots.net je za objavo izbral TV oglas »Čistilka«, ki so ga za verigo CineStar ustvarili oglaševalska agencija Studio Marketing JWT Zagreb, režiser Maro Pitarević in produkcijska hiša Kabinet. Serija oglasov za verigo kinematografov, znotraj katere je nastal tudi prvi del, pod imenom “Čistilka”, se je snemal pozno v noč v kinu CineStar Novi Zagreb. Odlično sodelovanje med režiserjem Pitarevičem in igralko Vesno Ravenščak v vlogi taksi voznika Roberta De Nira lahko vidite v vseh kinematografih CineStar, na TV kanalih CineStar TV, Action & Thriller ter spletni strani www.smjwt.hr.

“Takoj po predstavitvi smo prepoznali velik potencial tega scenarija. Vsi zaposleni pri Blitz-CineStar so resnično ljubitelji filmov in to je tudi glavni razlog zakaj smo izbrali to idejo. Oglas je zmagal, ker prikazuje emocije, ki vladajo v našem podjetju na vseh ravneh. V filmski industriji ste lahko uspešni samo, če jo obožujete in to je tudi sporočilo te komunikacijske akcije. CineStar je tehnološko najbolj napreden kino na Hrvaškem, naša prava moč pa je v tem, da imamo resnično radi film,” je dejala vodja promocije pri CineStar, Branka Krstulović. “Odzivi na TV oglas so bili odlični. Priznanje s strani globalne oglaševalske stroke nam pomeni veliko.”

Za prikaz, kako težko je izpolniti zahtevne kriterije Shotsa, vam lahko služi podatek, da je Shots do sedaj objavil samo štiri spote iz Slovenije in nobenega iz Bosne in Herzegovine ter Srbije.