NOVICA

Probiotični jogurti EGO

Ob lansiranju prenovljene embalaže s petimi različnimi okusi smo za probiotične jogurte EGO (naročnik: Ljubljanske mlekarne) zasnovali akcijo tržnega komuniciranja, ki vsebuje tri različne TV oglase in serijo štirih taktičnih tiskanih oglasov. Glede na izhodišča in cilje, ki so zahtevali repozicioniranje blagovne znamke EGO v percepciji potrošnikov v smer probiotike kot osnove za dobro počutje, smo akcijo utemeljili na treh probiotičnih načelih:

1. Kar gre not, mora tudi ven. Vsak dan.
2. En Ego na dan odpelje zdravnika stran.
3. Dobro počutje gre skozi želodec.

Osrednje sporočilo akcije – uživanje jogurta Ego pripomore k uravnoteženi prebavi - smo poskušali skomunicirati na čimbolj neposreden, jasen in humoren način ter tako izpostaviti prednosti uživanja jogurtov Ego.
Poleg ekipe Studia Marketing JWT (kreativni direktor - Primož Mahne, art direktor - Katja Gaspari, vodja projekta - Nikola Bubanj, dtp - Jože Martinčič, ...) se je pri snemanju tv oglasa izkazala tudi produkcijska hiša Propeller z režiserjem Mihom Mlakarjem na čelu. V tv spotih pa nedvomno blestita tudi neuničljivi Marko Derganc – Dergi v vlogi zdravnika in njegov »testni subjekt«.