NOVICA

Ob 40. obletnici delovanja je SM JWT Studio Marketing še vedno v akciji!

Naše »zapiranje poglavja zgodovine« je vzbudilo veliko zanimanja. Veseli in hvaležni smo, da smo delček vaših misli in src!

Ponosni smo na vse, kar puščamo za seboj. V akciji smo že od leta 1973, zato letos praznujemo 40. rojstni dan. Zapiramo pomemben del svoje zgodovine in odpiramo pot prihodnosti.

Še naprej bomo skrbeli za svoje naročnike in jim zagotavljali uspešnost in rast. Obenem se še naprej zavezujemo tudi delu za dobro družbe.

Naša kreativnost je jedro naše blagovne znamke. Kot del globalne mreže JWT nas navdihuje multikulturni svet in medsebojno sodelovanje več kot 10.000 zaposlenih po vsem svetu. S poslovnimi partnerji in potrošniki soustvarjamo komunikacije, ki so v zadovoljstvo vseh; smo energija, ki jo prenašamo na poslovne partnerje in njihove blagovne znamke zdaj in v prihodnje. Prav tako smo družbeno odgovorno podjetje. S svojimi projekti pomagamo reševati pereče probleme v družbi.

Ob tako visoki obletnici se spodobi nova preobleka. In tako smo tudi mi ob 40. rojstnem dnevu prenovili svojo celostno grafično podobo. Ogledate si jo lahko na prenovljeni spletni strani www.smjwt.com.

Za vas imamo tudi lepo presenečenje, saj želimo rojstni dan in lepe trenutke praznovati tudi z vami! Ker je SM JWT V AKCIJI že od 1973, smo pripravili posebno akcijo, s katero bomo nekomu izdelali celostno grafično podobo za samo 1973 evrov. Navodila za sodelovanje poiščite tukaj.

Več o zgodovini SM JWT Studia Marketing in naših legendarnih delih si boste lahko prebrali v elektronskem časopisu ALARM, ki bo izšel v prihodnjih dneh.