NOVICA

Nokiin božiček

V pričakovanju veselega decembra smo v Studiu Marketing JWT pripravili božično kampanjo za Nokio, ki poteka v sodelovanju s trgovino Big Bang. Ljubitelje naprav in storitev podjetja Nokia bo tokrat razveseljeval sam Nokiin božiček. Posamezniki lahko sodelujejo v bogati nagradni igri in preizkusijo Nokiine telefone na promocijah, ki se odvijajo v trgovinah Big Bang po vsej Sloveniji. In ker božična kampanja ni čisto običajna kampanja, bo Nokia zmagovalcu nagradne igre omogočila, da si svojo nagrado izbere kar sam!

V Studiu Marketing JWT smo za Nokiino kampanjo pripravili idejno in kreativno zasnovo akcije, nagradne igre in promocij. Poleg izvedbe nagradne igre smo pripravili tudi predlog nagrad in vrsto promocijskih materialov. Nokiinega božička boste tako lahko prepoznali na številnih materialih kot so tiskan oglas, spletna pasica, plakat in letak. Decembrsko akcijo dopolnjujejo tudi stojalo za letak, wobbler, kupon, namizna podloga, kocke, nagradni boben, »tent card« in embalaža za čokolado. Če pa se kdo odloči pisati božičku, je tu tudi božična kartica.

Torej, če vas pot med božičnim nakupovanjem zapelje v trgovine Big Bang ne pozabite na prav posebnega božička, saj vam lahko prinese nepozabno zabavo, tečaj tujega jezika, LCD televizor in še mnogo več.