NOVICA

Nogometna mrzlica s Supradynom

Svetovno prvenstvo v nogometu se nezadržno približuje, zato smo v mesecu maju pripravili akcijo za uradnega sponzorja slovenske nogometne reprezentance, Supradyn. Blagovna znamka globalne družbe Bayer je nastopila s sloganom »Supradyn. Energija za Slovenijo«, akcija pa je najbolj razveselila prav nogometne navdušence.

Studio Marketing JWT je, med ostalimi podpornimi elementi sponzorstva, zasnoval nogometno obarvan dogodek v ljubljanski Supernovi. Ljubitelji in navijači nogometa so se lahko srečali in spoznali slovenskimi reprezentanti Zlatkom Dedičem, Mišem Brečkom in Andražem Kirmom, prejeli originalne avtograme ter se potegovali za nagradno potovanje v Južnoafriško republiko. Obiskovalci so lahko, v nogometnem duhu, mesto v nagradni igri pridobili s ciljanjem v gol, svoje spretnosti in moč brcanja v gol pa so pokazali tudi reprezentanti.

Akcijo, ki bo potekala do konca nogometnega prvenstva, dopolnjujejo radijski, TV in spletni oglasi. Poleg ostalih promocijskih materialov sta Studio Marketing JWT in Bayer za največje navdušence pripravila tudi nogometne kartice z lastnoročnimi podpisi vseh nogometašev slovenske reprezentance. Te lahko navdušenci zbirajo do konca meseca decembra 2010. Kartice so navdušile tudi Nogometno zvezo Slovenije, ki jih je predstavila na svoji spletni strani. Ljubitelji nogometa in Supradyna si lahko fotografije z dogodka ogledate na Facebook strani, kjer lahko spremljate tudi druge novice in aktivnosti blagovne znamke Supradyn.