NOVICA

Modna pravljica na Ljubljanskem gradu

V Studiu Marketing JWT smo ob zaključku poletja sodelovali z družbo Mura in partnerji pri izvedbi edinstvenega modnega dogodka. Pravljica, ki je ob spogledovanju s trendi navdušila s sodobno klasiko in odličnimi kroji je na Ljubljanski grad privabila številne znane obraze.

Predstavitve kolekcij sodobnih in visoko kakovostnih oblačil jesen-zima '11, katere del je navdihnjen s šarmom petdesetih let in kolekcijo pomlad-poletje '12, ki obožuje barvitost šestdesetih so se udeležili tudi Bernarda Jeklin, Nataša Matjašec in Danilo Rošker, Bojan Križaj, Jožica Brodarič in kuharski tandem, Luka ter Valentina Novak.

Dolgo pričakovano predstavitev Murinih modnih oblačil so si ogledali tudi bivši predsednik Republike Slovenije Milan Kučan, župan mestne občine Ljubljana, Zoran Janković s soprogo ter podžupan MO Ljubljana, Jani Moderndorfer. Mura je na koncu modne revije, ki jo je povezovala voditeljica Lorella Flego predstavila tudi kolekcijo oblačil za posebne priložnosti, ki je še posebej navdušila ljubitelje modnega glamurja in visoke mode.