NOVICA

JWT je prejel kar 28 Kanskih levov

Svetovna mreža oglaševalskih agencij JWT, katere del je tudi SM JWT Studio Marketing, je prejela kar 28 kanskih levov. Na letošnjih, že 60-ih Kanskih levih, so skupno osem zlatih levov prejele agencije v Šangaju, Pekingu, Kairu, Manili in New Yorku. S srebrnimi in bronastimi levi so bile nagrajene akcije agencij JWT v Kairu, San juanu, Dubaju, Londonu, Braziliji, Köbenhavnu, Mexico cityju in Indiji. Mreža agencij JWT se je za nagrade potegovala med 35.765 prijavljenimi deli iz 92 držav sveta, v 16 kategorijah.

Med nagrajenimi deli še posebej izstopa akcija Vodafone »Fakka« agencije JWT Kairo, ki predstavlja pravi testimonial JWT-jeve filozofije Worldmade.

Agencija JWT Manila je prejela zlatega leva za akcijo zunanjega oglaševanja Energizer (Schick) “T”/“V”/“Chaplin”/“Salvador“, JWT Peking pa je letos odnesel kar 3 leve - zlatega in dva srebrna za akciji “Missing Children” in “Baby Back Home”.

JWT Šangaj je prejel dva zlata leva za  akcijo “Sumo Elephant”/“Wrestler Bear”,  JWT New York pa je za akcijo “Yes, Virginia the Musical” prejel kar tri leve - zlatega, srebrnega in bronastega.

Vabimo vas, da si vsa nagrajena dela v sklopu festivala Kanski levi ogledate na naslednji povezavi: http://www.canneslions.com/work/2013/index.cfm.

Mednarodni festival Kanski levi (Cannes Lions) je letos potekal že 60. leto zapored. Vsako leto ga obišče približno 11 tisoč članov komunikacijske industrije s celega sveta.