NOVICA

Intersections 2011

Tudi letos je agencija Studio Marketing JWT pripravila tradicionalno izobraževanje Intersections 2011 v Ljubljani. Tokratni seminar je bil posvečen vodjem projektov, ki so na predavanja, poleg ljubljanske agencije, prišli tudi iz sosednje Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije ter Makedonije. Predavali so nam strokovnjaki iz večjih slovenskih podjetij: Mag. Tina Kumelj, direktorica marketinga v Ljubljanskih mlekarnah, Tom Rudolf, direktor strateškega marketinga podjetja Amis, Sandi Češko, direktor podjetja Studio Moderna in Sanja Ševaljević, izvršna direktorica pri Kreativi Unlimited. Svoje znanje sta z nami delila tudi Marija Skodlar, strateška planerka pri SM JWT Ljubljana in predsednik ter regionalni kreativni direktor SM JWT, Jernej Repovš.

Po uvodnem pozdravu direktorice Studia Marketing JWT, Tine Bolcar in generalnega direktorja, Harisa Radže, je mag. Tina Kumelj z nami delila naročnikov pogled na odnos med agencijo in naročnikom. Pri tem je izpostavila podobnosti in razlike med dvema svetovoma ter poudarila kaj naročnik pričakuje in potrebuje s strani agencije.

Na področje grajenja uspešnih in močnih blagovnih znamk smo se podali s Tomom Rudolfom, ki nam je predstavil način na katerega so pri istoimenskem podjetju uresničili vizijo blagovne znamke Amis. Poleg jasno zastavljene identitete in vrednot je bilo, po besedah Toma Rudolfa, pomembno tudi pravilno povezati vrednote BZ Amis z njenim ambasadorjem, Dejanom Zavcem.

Vodje projektov s celotne Adriatic regije so se izobraževali tudi na področju izgradnje programov zvestobe o katerih je predavala Sanja Ševaljević in se seznanili z odlično zgodbo o uspehu Studia Moderne, ki jo je predstavil Sandi Češko. Novo usmeritev mreže agencij JWT, »Worldmade« in koncept resnične »internationaliste« je z nami delila Marija Skodlar, seminar pa je s predavanjem z udarnim naslovom »Apocalypse« zaključil predsednik in regionalni kreativni direktor Studia Marketing JWT, Jernej Repovš.