NOVICA

Brezplačna navigacija z Nokio

V času počitnic, potovanj in odkrivanja novih krajev smo v Studiu Marketing JWT pripravili poletno akcijo „Brezplačna navigacija na vašem telefonu Nokia“, ki poteka v sodelovanju z družbo Mobitel. Poleg promocije Nokiine brezplačne navigacije smo k nosilni akciji dodali tudi turnejo „Postani glas Slovenije!“, na katero so se uporabniki že odzvali z navdušenjem.

Ljubitelji Nokiinih telefonov in aplikacij se lahko na promocijah seznanijo s prednostmi brezplačne aplikacije OVI Zemljevidi in ustvarijo lastno, personalizirano navigacijo z uporabo aplikacije Own Voice. Obiskovalce skozi uporabo aplikacije OVI Zemljevidi in ustvarjanje lastne glasovne navigacije v ritmih glasbe vodi Nokiin DJ. Vsi, ki s pomočjo aplikacije Own Voice posnamejo svoj glas in ustvarijo lastno različico glasovno vodene navigacije, se lahko na spletnem profilu akcije Postani glas Slovenije! potegujejo za najnovejši Nokiin telefon C5.

Akcijo »Nokia brezplačna navigacija« smo zasnovali s pomočjo tiskanih in POS materialov, spletnih pasic, promocijo pa dopolnjujejo tudi nalepke na stopnicah ljubljanskega Koloseja in železniške postaje. K materialom smo dodali tudi, v tem letnem času, nepogrešljive senčnike za avtomobilska okna. Turneja »Postani glas Slovenije« poteka preko promocij in družabnega omrežja Facebook, Nokiini navdušenci pa lahko sodelujejo tudi v nagradni igri. Do konca meseca avgusta lahko še ujamete Nokiine promotorje in Nokiini brezplačni navigaciji vtisnete lasten pečat.