NOVICA

AVE zvezdniški izziv

V Studiu Marketing JWT Ljubljana smo za Skupino Panvita zasnovali novo komunikacijsko akcijo, ki smo jo poimenovali AVE zvezdniški izziv. Vsi ljubitelji mesnih dobrot in slave željni navdušenci so se lahko za glavne nagrade potegovali preko Facebook strani www.facebook.com/aveizziv. In kakšna je bila tokratna nagrada? Zmagovalci so si lahko priborili nastop v TV oglasu, seveda pa pot do zmage ni bila lahka.

Tekmovalci so sodelovali s svojo gurmansko fotografijo ali video posnetkom, na katerem so uživali ob pripravljanju ali poskušanju dobre hrane. S prispevkom so poskusili čim bolj navdušiti obiskovalce Facebook strani. Najbolj prepričljivi gurmani so si pridobili nastop pred žirijo, ki je med vsemi izbrala štiri zmagovalce. Najbolj so jo navdušili Barbara, Dino, Špela in Zdravko. Energični, pozitivni in predvsem ljubitelji dobrih mesnin bodo nastopili vsak v svojem TV oglasu, se vozili v zvezdniškem avtomobilu SMART ter si pridobili vstopnico za naslednji AVE gurmanski izziv. Najboljši izmed tekmovalcev v naslednjem izzivu bo prejel avtomobil SMART v trajno last in si pridobil naziv Naj AVE gurman 2011! Skupina Panvita se je seveda spomnila tudi na AVE navdušence, ki so pridno glasovali za naše zmagovalce in med vsemi izžrebala 20 glasovalcev ter jih je nagradila z AVE izdelki.

Da je vse potekalo gladko, smo v Studiu Marketing JWT pripravili Facebook oglase, spletne pasice, radijske oglase, žirirali in seveda skrbeli za nemoteno komunikacijo preko Facebook strani. Velik odziv na nagradni izziv nas je znova navdušil in prepričal, da ima Slovenija veliko ljubiteljev dobre hrane. Naslednji - AVE gurmanski izziv boste lahko v aprilu in maju spremljali na www.facebook.com/aveizziv in na www.aveizziv.si.